A jelen weboldal összeállítását a lehető legnagyobb gondossággal végeztük. Az azon szereplő információkat a DEKRA Akademie Kft. mindennemű kifejezett vagy hallgatólagos garancia, szavatosság vállalása nélkül bocsátja rendelkezésre. Az általunk közölt információk helyességével kapcsolatos meggyőződésünk ellenére előfordulhat, hogy azok esetlegesen hibát vagy pontatlanságot tartalmaznak.

A DEKRA Akademie Kft. a saját weboldaláról (www.dekra-lab.hu)  vagy egy másik, a DEKRA tulajdonában lévő domain-ről) kapcsolódási lehetőségek (linkek) útján elért egyéb oldalakon szereplő idegen tartalmakat nem tekinti sajátjának és azokért felelősséget nem vállal, azokat ellenőrizni nem köteles. A DEKRA Akademie Kft. egyértelműen elhatárolja magát olyan információktól és tartalmaktól, amelyek a hatályos jogszabályokba illetve jó erkölcsbe ütköznek.

A DEKRA Vizsgálólaboratórium weboldala, valamint az azon elérhető tartalmak szerzői jog, szellemi tulajdon és a vonatkozó egyéb jogszabályok védelme alatt állnak. Az oldalon szereplő képek, szövegek, információk stb. – ha egyéb tulajdon- és szerzői jogok nem állnak fenn – a DEKRA Akademie Kft. tulajdon- és szerzői joga alatt állnak. A tartalmak bárminemű sokszorosítása, terjesztése, mentése, küldése és újraelőállítása, illetve továbbadása a DEKRA Akademie Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül tilos. Technikai változtatások és tévedések joga fenntartva.

Többet szeretne megtudni szolgáltatásunkról?

(vezetéknév, keresztnév)
(út, utca, tér...stb.)
A megadott elérhetőségeken kollegánk hamarosan felkeresi Önt!
Referenciák