DEKRA - A világ vezető szakértői szervezete

A DEKRA 1925-ben Berlinben jött létre; hivatalos elnevezése „Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungsverein e.V.” („Német Gépjármű-ellenőrző Bejegyzett Egyesület"). Mérnökeink azóta járműveket vizsgálnak, szakértői véleményeket készítenek és tanácsot adnak műszaki kérdésekben.
A DEKRA a világ egyik vezető szakértői szervezete. A vállalat több mint 50 országban van jelen, és kétszáznál is több leányvállalatának több mint 38 000 munkatársa fáradozik folyamatosan a biztonság és minőség megteremtésén.

Küldetésünk

A vállalatcsoport szolgáltatási területeinek középpontjában az ember és az őt szolgáló eszközök állnak. Ez utóbbiakkal, azaz a gépekkel, berendezésekkel és mindazzal, ami azokkal kapcsolatos, az „Industrial” (ipari és építésügyi ellenőrzések, anyagvizsgálatok, felülvizsgálatok, termékvizsgálatok, terméktanúsítás, rendszertanúsítás, tanácsadás) és az „Automotive” (főként gépjárművek időszakos vizsgálata) üzletág foglalkozik. A „Personnel” ágazat súlyponti témája az ember: tevékenysége elsősorban képzésekre és továbbképzésekre terjed ki.

Munka- és környezetvédelem

DEKRA Vizsgálólaboratórium üzletágunk profilja az ipari termelőüzemek biztonsága érdekében gépek és berendezések felülvizsgálatára terjed ki. Vállaljuk továbbá komplex kockázatelemzések elvégzését, valamint veszélyes áruk tárolásának és szállításával kapcsolatos előkészületi munkálatok vizsgálatát.

„Safety, Health, Environment” (SHE) üzleti egységünkben a munkahelyi klímaparaméterek, légszennyezettség, megvilágítás mérését, zajméréseket, emisszió és immisszió méréseket végzünk, vizsgáljuk a munkabiztonságot, és méréseinkkel, szakértői véleményeinkkel valamint tanácsadásunkkal együttesen biztonságosabb és tisztább környezet létrehozásán fáradozunk.

Többet szeretne megtudni szolgáltatásunkról?

(vezetéknév, keresztnév)
(út, utca, tér...stb.)
A megadott elérhetőségeken kollegánk hamarosan felkeresi Önt!
Referenciák